Dorov!
|
|
Linuvuu | Дата: Вторник, 02.12.2008, 02:19 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Всім Привіт!!! Давно вас не бачив але я про вас не забув. В двох словах - як справусі у вас?
|
|
| |
mrbeer | Дата: Вторник, 02.12.2008, 05:19 | Сообщение # 2 |
Фельдмаршал Жуков
| Linuvuu, прет Конопель мну ушло сюда http://nemezida-clan.ucoz.ru/
Танк умирает медленно, но красиво
|
|
| |
Linuvuu | Дата: Вторник, 02.12.2008, 07:08 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Блін мене тоже Л2 уже децл дістала. А достойних ігр онлайн не знайшов. Жаль що неможу цей вархамер грати бо всі решта ігри перепробував SUN, PF, PW, WOW, Reqiem, Rappelz, http://rag2.org.ua - No Comments (Л2 рулить) даже Аіон неочень ( http://nolifers.net/forum/showthread.php?t=6484 ) но донат повсюдю нема білше нормальних серваків всюда WMZ WMZ WMZ - ЗАМАХАЛО!!! от шукаю новий сервер Л2 хотівби перейти туда з друзями так булоб веселіше (на Утопії прокачав все і всіх уже надоїло іграти дай утопія платна стала 1 бакс це не бабкі но мої чуства заділо ) А про ру оф начитався такої Какі шо ваше туда ніногою тепер Донат круче всіх остальних. Говори те що думаєш і думай що говориш! Quote (mrbeer) прет мну ушло сюда Бір ти написав 4 слова: 1 скоротив неправилбно (прет). 1 не скоротив а збільшив в 300% по відношення до оригінала (я - мну). 1 словом образив самого себе (ушло) ну і 1 слово написав правильно (сюда). Я небув на Україні 2 роки тому я незмінився і дуже замічаю як змінились ви. Я неупрікаю, я не обсуждаю, я дуже прошу - любіть, цініть свою мову і свою державу повірте це дуже цінне ви навіть не уявляєте настільки. Хоть убийте мене маг крітом но неможу я це читати без сміху - Ку, Грац, Мну(ю), ИМХО, ушло, Жжот, Чмокі. А так в мене все класно хочу всіх вас почути - напишіть хоть по одному слову)))
|
|
| |
Ivelda | Дата: Вторник, 02.12.2008, 08:18 | Сообщение # 4 |
Мать Клана
| Привет-привет Рада, что у тебя все хорошо ))) Онлайн-игрушки меняешь как перчатки?
"Некоторые люди играют ради общения. А некоторые - чтобы убить как можно больше других людей" (с) Ник: Ивелда, Левел 15, Реноун 13 Сервер RUS, Core, Ranald НЕМЕЗИДА
|
|
| |
DoReMi | Дата: Вторник, 02.12.2008, 08:55 | Сообщение # 5 |
Полковник
| ооо)))) Андрюха)))))) прювеееееет))))) АНдрей, возвращайся к нам)))) Мы сейчас, к сожалению, будет пытаться заново клан восстанавливать))))
|
|
| |
beerboy | Дата: Вторник, 02.12.2008, 09:09 | Сообщение # 6 |
Генерал-майор
| Привет, МегаГномищще))))
Негро Beer4ik )))
|
|
| |
CrazyMonk | Дата: Вторник, 02.12.2008, 10:08 | Сообщение # 7 |
Генерал-майор
| Доброго ранку, Конопель! Як справи? А ми тут тихесенько крiзисуємо Ради тєбе даж українську роскладку клавіатури поставив
greenpower! акумень рулит :)
|
|
| |
pupsiki | Дата: Вторник, 02.12.2008, 10:45 | Сообщение # 8 |
Полковник
| Прива,Конопелько!
[здесь могла быть ваша подпись]
|
|
| |
Fanyare | Дата: Вторник, 02.12.2008, 10:49 | Сообщение # 9 |
Полковник
| Конопель, про руоф только читал? Или бегал?
|
|
| |
Linuvuu | Дата: Вторник, 02.12.2008, 17:03 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
| Quote (Ivelda) Онлайн-игрушки меняешь как перчатки? Да от хочу забути про Л2 а неможу. А інтересто інші попробувати всерівно працюю за компом. Брат каже щоб я вивчав мови програмівання а я йому - Лінейка це круче с++ ))) А про перчатки: в вас зима на Україні я вам завидую (в хорошому смислі цього слова) Quote (DoReMi) АНдрей, возвращайся к нам)))) Мы сейчас, к сожалению, будет пытаться заново клан восстанавливать)))) Да от хотів зайти а тут опа сервак поламатий) Кризу нада рішати так: зібрати вірних і хороших людей і перейти на новий НЕДОНАТСЬКІЙ сервак. всім стипи стають всі прокачані і їм нех робити, Всі зтараються а їх нагибають донатори, а коли почнуть все спочатку то часу на кризис небуде))) я ваше в шоке як ви іграєте на такому донатському серваку? Quote (CrazyMonk) Ради тєбе даж українську роскладку клавіатури поставив ДОров! Доров! радий що що ти так раді мене поступив, міг і по Італійські нашкрябати пару слів))) Це тобі тільки на користь))) Quote (beerboy) Привет, МегаГномищще)))) http://s42.radikal.ru/i097/0812/f6/c02eb6995c2b.jpg Я узасьна Гнома))) Quote (pupsiki) Прива,Конопелько! Ciao Amico ) Quote (Fanyare) Конопель, про руоф только читал? Или бегал? Донат це не для мене. На офі будуть 100% заточкі даже єслі дуже дорого це жопа. Кач - 10 персів на 1 моба. І важе донат це фуфло ти прекрасно знаєш що є люди які будуть по 300-500 баксів кідати в місяць а я нехочу під такими вмирати безнадійно. Хочу сервак як L2.co.ua тікі буз абонент плати і онлайн побілше)))Добавлено (02.12.2008, 17:03) --------------------------------------------- http://l2rusoff.net Завтра відкриття Х7 Донат обідцяють ваше манюпусєнькій )))
|
|
| |
mrbeer | Дата: Вторник, 02.12.2008, 19:13 | Сообщение # 11 |
Фельдмаршал Жуков
| Linuvuu, ыы Андрюха яж шутил Бросай линейку нафиг
Танк умирает медленно, но красиво
|
|
| |
A3des | Дата: Вторник, 02.12.2008, 19:18 | Сообщение # 12 |
Генерал-майор
| Андрей, привеееет=) пошли к нам=) соскучились мы=)
Рыцарем быть - голимый отстой! Служи в пехоте, парень простой!!! Чем куртуазничать в беленьких латах, Е..шь алебардой! Будь бразер солдатом! Мордовские дестры настолько суровы, что бафают валор даже боссу.
|
|
| |
Linuvuu | Дата: Вторник, 02.12.2008, 22:36 | Сообщение # 13 |
Лейтенант
| Quote (mrbeer) Бросай линейку нафиг Треба сообщество залежних від Л2, я тіпа встану і: Мене звати Андрій і я Лінейкоголік.... Quote (A3des) Андрей, привеееет=) пошли к нам=) соскучились мы=) Да неможу зайти ваше на сервер ану А3 щось зроби)))
|
|
| |
DoReMi | Дата: Вторник, 02.12.2008, 22:54 | Сообщение # 14 |
Полковник
| Андрюх, сервев глючит просто))) Ты заёдешь, попозже... главное останься))))
|
|
| |
ZOMBIEEE | Дата: Среда, 03.12.2008, 00:31 | Сообщение # 15 |
Фельдмаршал Жуков
| привет Конопель)
lineage.ru x5 - СХ77/Некр65 Gludin.ru x5 - Некр78/CX71 L2Planet.ru х5 - Некр75 Asterios.ru x6 - ДА76/Тир79 l2.ru x2 - ЕЕ 71
|
|
| |